Zo kies je het beste IAMS kattenvoer

Als kattenbaasje wil je het allerbeste voor je trouwe poezenvriend. Dat geldt zowel voor het beste ligplekje als je lekkerste en gezondste eten. Voor katten is het heel belangrijk om bepaalde voedingsstoffen dagelijks in de juiste hoeveelheid binnen te krijgen. Een merk dat precies begrijpt wat jouw kat nodig heeft is IAMS. Als je op zoek bent naar lekker en gezond voer voor een goede prijs, kun je het beste IAMS kattenvoer kiezen. IAMS ontwikkelt al zo’n 75 jaar kattenvoer en heeft dus ontzettend veel ervaring in het succesvol samenstellen van lekker en gezond kattenvoer. Wij hebben voor je op een rijtje gezet wat het beste IAMS kattenvoer is dat op dit moment verkrijgbaar is. Ook vertellen we je in dit artikel iets meer over de verschillende producten en productlijnen van IAMS kattenvoer.

Dit zijn de 10 beste IAMS kattenvoer keuzes van 2022

In de top 10 beste IAMS kattenvoer keuzes zijn de webshops met de beste prijs automatisch geselecteerd. Je hebt dus direct de voordeligste webshop te pakken!


1
Iams Proactive Health Adult - Kip - Kattenvoer - 10 kg
€34,84
€40,99
out of stock
Bol.com
Beste IAMS kattenvoer voor senior katten
Iams Cat Mature & Senior - Kip - Kattenvoer - 10 kg
3
Iams Cat Mature & Senior - Kip - Kattenvoer - 10 kg
€29,71
Brekz.nl
6
Iams Proactive Health - Kitten & Junior - Kip - Kittenvoer - 10 kg
€51,50
Medpets.nl
7
Iams Kat Adult Indoor Kip 3 x 3 kg
€40,99
out of stock
Bol.com

Uitgelicht: 3 keer het beste IAMS kattenvoer van 2022

1. IAMS Proactive Health Adult Kip

€34,84
€40,99
out of stock
Bol.com

Het IAMS Proactive Heath voer voor volwassen katten is een zorgvuldig uitgebalanceerde kattenbrok. Deze variant is rijk aan verse kip en bevat ook alle andere belangrijke voedingsstoffen zoals dierlijke vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen.

Het kattenvoer is lichtverteerbaar en draagt bij aan de gezondheid van je kat. Daarbij helpt het Iams kattenvoer bij het voorkomen van tandsteen, zodat je kat zonder gebitsproblemen oud kan worden. 

Je kunt dit IAMS kattenvoer bij de volgende webshops bestellen


2. IAMS for Vitality Cat Adult – Lam 

De nieuwste soort Iams kattenvoer – IAMS for Vitality – is sinds 2018 op de markt en combineert gespecialiseerde voeding en een heerlijke smaak. IAMS Vitality ondersteunt de 7 tekenen van gezonde vitaliteit voor alle katten in smaken waar ze dol op zijn.

Het Iams kattenvoer in de smaak lam bevat natuurlijk lam, maar ook kip en kalkoen. Daarnaast bevat dit uitgebalanceerde voer alle voedingsstoffen die je kat nodig heeft, dus ook vetten, koolhydraten en vitaminen en mineralen.

Je kunt dit IAMS kattenvoer bij de volgende webshops bestellen


3. IAMS Cat Mature & Senior 

Beste IAMS kattenvoer voor senior katten
Iams Cat Mature & Senior - Kip - Kattenvoer - 10 kg
€29,71
Brekz.nl

Speciaal voor alle katten op leeftijd, is er het IAMS Mature & Senior kattenvoer. Deze kattenbrokjes zijn ontwikkeld voor katten vanaf 7 jaar oud en dragen bij aan het gezond ouder worden. Het Iams kattenvoer bevat alle voedingsstoffen die je kat nodig heeft en zijn speciaal afgestemd op de veranderende voedingsbehoefte van oudere katten.

Veel katten zijn dol op de smaak van kip en door de volwaardige eiwitten in kip is het een heel gezonde kattenbrok.

Je kunt dit IAMS kattenvoer bij de volgende webshops bestellen


Waarom IAMS kattenvoer

Het merk Iams produceert al zo’n 75 jaar kattenbrokken. Al deze ervaring en voortdurende innovatie heeft ertoe geleid dat ze tot de beste producenten van kattenvoer behoren. Heel veel kattenbaasjes zweren bij IAMS kattenvoer. In de eerste plaats omdat hun katten het heel erg lekker vinden, maar ook omdat hun katten ontzettend gezond zijn en een heel goed gebit hebben. 

Het voer van IAMS is volledig uitgebalanceerd om je kat zich zo gezond en vitaal mogelijk te laten voelen. Maar dat allemaal wel voor een fijne prijs. Als je naar de voedingswaarden – bijvoorbeeld de hoeveelheid eiwit – kijkt van IAMS kattenvoer, horen ze bij het hogere segment. Qua prijs zitten ze echter een stuk lager, waardoor de prijs-kwaliteitverhouding van deze kattenbrokken heel erg goed is.

IAMS kattenvoer

Soorten IAMS kattenvoer

Er zijn verschillende productlijnen met IAMS kattenvoer. IAMS for Vitality is de nieuwe lijn met kattenbrokken voor elke dag. IAMS Naturally is een productlijn met 100% natuurlijk voer – zowel brokjes als natvoer – en IAMS Delight is een verzameling van onweerstaanbaar natvoer, verkrijgbaar in verschillende smaken. Hieronder vertellen we iets meer over de verschillende productlijnen van IAMS.

IAMS for Vitality

De nieuwste variant Iams kattenvoer is IAMS for Vitality. Deze kattenbrokken zijn zorgvuldig samengesteld en ondersteunen de vitaliteit van je kat op de 7 belangrijkste punten. In de eerste plaats draagt het voer bij aan een gezonde spijsvertering en een sterk immuunsysteem. Maar het zorgt ook voor een gezonde huid en vacht en gezonde urinewegen. De hoogwaardige dierlijke eiwitten en essentiële voedingsstoffen zorgen voor gezonde gewrichten, Taurine zorgt voor een gezond hart. Tot slot zijn de krokante brokjes speciaal afgestemd om met de juiste hoeveelheid mineralen tandsteen en tandbederf te voorkomen.

IAMS for Vitality is verkrijgbaar voor verschillende leeftijdsgroepen. Er is speciaal IAMS for Vitality kittenvoer, voer voor volwassen katten en voer voor senioren. Elke leeftijdsgroep heeft zijn eigen voedingsbehoefte en daar is het IAMS kattenvoer volledig op afgestemd.

Daarnaast zijn er ook varianten speciaal voor binnenkatten, gesteriliseerde katten, katten met overgewicht, katten die last hebben van overgewicht en katten met gebitsproblemen. 

IAMS Naturally

Het IAMS Naturally kattenvoer is – zoals de naam al doet vermoeden – de meest natuurlijke variant in het assortiment van IAMS. Dit kattenvoer is van de allerhoogste kwaliteit en de prijs ligt dan ook wat hoger dan het Vitality voer. Er zijn IAMS Naturally brokken te krijgen, gemaakt van lichtverteerbare natuurlijke ingrediënten, maar het aanbod bestaat voornamelijk uit natvoer voor katten. Je kunt bijvoorbeeld brokjes in saus of gelei kopen, gemaakt van zeer goed verteerbare natuurlijke ingrediënten. Dit natvoer is verkrijgbaar in verschillende vissmaken, maar ook met de smaak van kip en lam. Voor de variatie kun je ook een pakket met een combinatie van vlees en vis proberen zoals de IAMS Naturally Cat Wet Land & Sea.

IAMS Delight

Om je kat een beetje extra te verwennen is er IAMS Delight. Deze serie bestaat uit zakjes met onweerstaanbaar natvoer in verschillende smaken. Je kunt zowel voor natvoer in saus als in gelei kiezen. Ook dit kattenvoer is 100% volledig en uitgebalanceerd om de gezondheid van je kat zo goed mogelijk te ondersteunen. Je kunt de zakjes natvoer in een IAMS Delight grootverpakking kopen met verschillende smaken om je kat steeds met iets anders te verrassen.

Samenvatting

IAMS kattenvoer behoort tot een van de beste producten van kattenvoer op dit moment. Het merk bestaat al zo’n 75 jaar en is voortdurend op zoek geweest naar verbeteringen, waardoor ze zeer zorgvuldig uitgebalanceerd kattenvoer hebben ontwikkeld. Er zijn verschillende productlijnen van IAMS kattenvoer te krijgen. IAMS for Vitality is de nieuwste variant en draagt op 7 belangrijke punten bij aan de gezondheid van je kat. Het voer draagt bij aan een gezonde huid en glanzende vacht, gezonde spijsvertering, gezond hart en gezonde urinewegen. Daarnaast ondersteunt het het immuunsysteem, sterke spieren en gezonde tanden. IAMS Vitality is verkrijgbaar voor verschillende leeftijden en verschillende gezondheidsbehoeften. Naast IAMS for Vitality zijn er ook nog de IAMS Naturally (met de hoogste kwaliteit) en IAMS Delight (met het lekkerste natvoer) waardoor er altijd wel een geschikte maaltijd voor jouw kat te vinden is.

1
Iams Proactive Health Adult - Kip - Kattenvoer - 10 kg
€34,84
€40,99
out of stock
Bol.com
Beste IAMS kattenvoer voor senior katten
Iams Cat Mature & Senior - Kip - Kattenvoer - 10 kg
3
Iams Cat Mature & Senior - Kip - Kattenvoer - 10 kg
€29,71
Brekz.nl